menu

Agenda 

Seminar met Dorian Schmidt en Antje Schmidt op 10- 13 juni 2021

De zichtbare wereld om ons heen is er dankzij de krachten en wezens, die daar vanuit hogere werelden in door werken. Ook wijzelf hebben onze oorsprong in een hogere wereld. Hoe kun je deze werelden waarnemend (belevend) benaderen?

Dorian Schmidt is bekend geworden met methoden om ons waarnemingsvermogen in de richting van de geestelijke wereld te ontwikkelen en in te zetten. Het waarnemen van het etherische staat hierbij op de voorgrond. Zijn werkwijze vertrekt vanuit een zo helder mogelijk bewustzijn, en de weg is voor het verstand goed te volgen.

Dorian komt samen met zijn vrouw Antjein juni 2021 naar Nederland voor een seminar. Beide zullen als docent optreden. Het seminar begint op donderdag 10 juni en eindigt op zondag 13 juni. Voor wie zich daadwerkelijk oefenend in hogere werelden wil inleven, is dit een goede gelegenheid.

We zullen ons vooral met twee gebieden bezighouden. Enerzijds zullen we in de hoogten, diepten en wijdten van de aarde naar de beleving van Hemelvaart leren vragen. We willen tot begrip proberen te komen van de ontwikkeling van Pasen via Hemelvaart naar Pinksteren, door middel van woordmeditatie en waarneming van water. - Anderzijds willen we onze aandacht richten op alles wat samenhangt met de werkingen van de planeten, zowel in de menselijke ziel als in de levende natuur (bomen) en de niet-levende natuur (metalen).

Data: 10 juni 2021 (vanaf eind van de middag) tot en met 13 juni 2021 (begin van de middag)

Plaats: Groepsaccomodatie Oostraven in Epe.

Aanmelding: mail naar Gineke de Graaf, groengraaf@gmail.com, of per post aan G. de Graaf, Baesterdijk 5, 5091 RA, Oostelbeers.

Kosten: €375, inclusief overnachtingen (2 persoonskamers) en maaltijden (dieet mogelijk). Bij overnachting elders zijn de kosten: €300.

Het bedrag graag overmaken aan:

Iona Stichting Amsterdam, IBAN: NL90 INGB 00014274 04

Bij overmaking vermelden: fondscode 2461 en de naam van de activiteit nl. seminar Dorian en Antje Schmidt mei 2021. Uw aanmelding is definitief na betaling.

Voor deelnemers aan dit seminar gelden de volgende annuleringsregels:

Bij annulering 6 maanden voor aankomst wordt 75% van het betaalde bedrag teruggestort.

Bij annulering minder dan 3 kalendermaanden voor aankomst wordt 60% van het betaalde bedrag teruggestort.

Bij annulering minder dan 2 kalendermaanden voor aankomst wordt 40% van het betaalde bedrag teruggestort.

Bij annulering minder dan 1 kalendermaand voor aankomst wordt 20% van het betaalde bedrag teruggestort..

Bij annulering vanaf 2 weken voor aankomst is geen terugbetaling mogelijk. .